Angol a turizmusban?

Figyelt kérdés
Kéne egy olyan könyv, amiben angolul megvannak a turizmusban használt kifejezések. Kérlek, ha tudtok, írjátok le! (Hamar kéne!) Előre köszi mindenkinek!!
2012. jún. 9. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Kitex - Tourism in focus.

Ez egy idegenforgalmi nyelvvizsgára felkészítő könyv CD-vel. A www.kit.hu oldalról tudod megrendelni.

Én ebből készültem fel a nyelvvizsgára angolból és nemetből is, de a honlapon majd látod, hogy több könyvet is lehet rendelni. Jó még az 1000 kérdés és válasz turisztikai kiadása, könyvesboltokban tudod megvenni.

2012. jún. 9. 22:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem nyaralásra kell :)
2012. jún. 9. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
akkor egy zsebkönyv is elég, abban is vannak szavak, kifejezések reptéri/szállodai/éttermi/tömegközlekedési témákban.. egyáltalán nem beszéled az angolt?
2012. jún. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!