TOEFL iBT nyelvvizsgáról vélemény?
Van valaki aki TOEFL iBT nyelvvizsgával rendelkezik? Esetleg a tanfolyamon is részt vett?
Ősszel szeretnék vizsgázni és kíváncsi lennék mennyire nehéz... kinek mi a tapasztalata, véleménye?
Oké. Szóval nekem most jött meg a papírom róla (tehát kb 4 hete tettem le), és 105 pontom lett a 120-ból. Nekem a cél 100 pont feletti volt mert Amerikába megyek MSc-re, és ennyivel az összes kinézett egyetemre be tudok már kerülni.
Nem voltam tanfolyamon, de a Baross utcában lévő Education USA-ből lehet TOEFL felkészítő könyvet kölcsönözni, abból csináltam végig néhány feladatsort.
Két helyen lehet letenni, én a Baross utcát javaslom, az Árpád hídhoz közeliről sok rosszat hallottam már.
A TOEFL egyébként egy korrekt teszt, mert azt nézi hogy mennyire tudsz angolul, ehhez pedig nem kitenyésztett szövegeket, hanem valódi újságcikkeket használ pl.
Írtam róla a blogomban, ha érdekel kifejezetten a 4 szekcióval kapcsolatosan pár dolog: [link]
Nagyon szépen köszönöm! Elolvastam a blogbejegyzésedet is, sokat segített.
Én is Amerikába szeretnék menni tanulni, de egyelőre még kérdéses a dolog, viszont neked sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!