Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ti buktatok már meg nyelvvizsgán?

Ti buktatok már meg nyelvvizsgán?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém volt, a szóbeli 64% lett, az írásbeli pont 60%... De szinte egy ismerősömnek se sikerül elsőre valamelyik rész. Akikkel együtt vizsgáztam, azok is mennek újra, az egyik csak szóbelizni, a másik csak írásbelire.

Ne izgulj! Én nagyon nem tudok beszélni, teljesen be voltam sz*rva, ha meg kellett szólalnom németül, mégis a beszélgetős részre kaptam a legtöbb pontot! :)

középfokú német ECL-en voltam.

2012. jún. 2. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
én eddig csak középfokú angolon voltam(ecl), de sikerült átmennem:)
2012. jún. 2. 15:48
 3/7 A kérdező kommentje:
én ősszel szeretnék menni középfokú angolra, de nagyon izgulok :/
2012. jún. 2. 15:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a középfokú német ECL-en elsőre megbuktam, 59 % lett :(, mondjuk nem is készültem rá túl sokat, de másodjára sikerült.
2012. jún. 2. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem harmadszorra sikerült a középfokú angol, de ismerek olyat, aki tízszer volt, és még mindig nincs meg neki
2012. jún. 2. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
még csak szóbelin voltam, de meglett elsőre 76%
2012. jún. 2. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, felsőfokú angol ECL szóbeli része 59 % lett, szóval csak egy % hiányzott.

Amikor másodszor elmentem, 20% javítottam, pedig nem is tanultam rá semmit. (Mondjuk lehet, hogy a sorozatnézés miatt picit javult a tudásom:)

17/L

2012. jún. 5. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!