Mego kérdése:
Svéd vagy francia?
Figyelt kérdés
Iskolában tanulok angolt és németet.Néhány hónapja önmagam szórakoztatására kitaláltam h fogok még 1 nyelvet tanulni.A francia és a svéd tetszett meg.Szerintetek melyikkel járok jobban?melyik könnyebb?hasznosabb?2012. máj. 26. 10:19
1/5 anonim válasza:
A svéd könnyebb, a francia hasznosabb.
Én magam franciát tanulok egyedül, itthon úgy, hogy suliban angolt és németet tanultam. :)
2/5 anonim válasza:
hacsak nem tervezel svédországba költözni, nem fogod tudni használni nagyon. francia meg az egyik főnyelv az EU-ban, úgyhogy hasznos - de ez is csak akkor, ha olyan karriert tervezel ahol használni tudod. általánosságban beszélve, magyarországon egyik sem hasznos munka szempontjából, de nem munka miatt kell megtanulni egy nyelvet hanem, mert élvezed és hogy okosodj, kultúráltabb legyél :)
tanuld meg mindkettőt :) a svéd sztem is nagyon szép, olyan dallamas.. bár lehet nehéz lesz hozzá könyveket meg anyagot találni
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2012. máj. 28. 10:02
5/5 A kérdező kommentje:
Mindkettőt megtanulom egy idő után de elsősorban a franciával fogok foglalkozni mert az többet ér és már van egy kis alapom!
2012. máj. 28. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!