Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az Origós vagy a Telces...

Az Origós vagy a Telces szóbelit (angol B2) ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés
A Telc nehéznek tűnik, az Origóról pedig sokan azt mondták hogy nagyon lepontozzák a vizsgázót. Mit ajánlanátok?
2012. máj. 21. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát igen az én írásbelimhez egy pont kellett volna, ezért most mehetek szombaton megint, ráadásul aztse tudom hol a fejem áhh ciki lenne megbukni szóbelin??? ajjjjjj nem szoktam ilyen hanyag munkát csinálni de így jött ki pfff csak attól félek hogy kikapok valami holt könnyű témát aztán megszólalni se merek majd.
2012. máj. 22. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:
egy kérdésem lemaradt, azt hallottam hogy lehet jegyzetelni, de komolyan engedik hogy beleolvass?
2012. máj. 22. 23:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Én igazából csak kiírtam ezt a kérdést úgy mihez tartás végett, mégis ki mit ajánlana. Az írásbelim meglett elsőre,de nem Telces. A múlt hónapban voltam Origós szóbelin és nekem 3 pont kellett volna hogy meglegyen, szóval most kapkodtam és ide lehetett még jelentkezni, azt se tudom hogy mi hogy van, nem is ilyen típusú szóbelire készültem, meg most nincs időm még angolozni is. Szóval, bukott meg már más is szóbelin, találkoztam olyanokkal akik másodjára, harmadjára voltak, de én is nagyon parázom.
2012. máj. 22. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:
értem bocsi hogy így szétOFFoltam a kérdésed, én azthittem a kérdésedből ítélve, hogy még csak készülsz szóbelit tenni, nem gondoltam volna hogy még a mostanira mész, igazából sok szerencsét neked is!
2012. máj. 22. 23:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazából próbáltam annak álcázni:D Nyavajgok itt :D Sok sikert neked is.
2012. máj. 23. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!