Jiraya kérdése:
Otthoni angol nyelvtanuláshoz milyen könyveket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Minimális tudásom már van, de az alapokat is átvenném, egészen középfokig.2012. márc. 22. 10:54
1/4 mmT válasza:
Raymond Murphy: English grammar in use
Az első rész kék, a második piros. Nagyon jó könyv, érthetően elmagyarázza a nyelvtant az egyik oldalon, és ezzek kapcsolatos feladatok vannak a másik oldalon. a könyv hátuljában pedig ott megoldás. Melegen ajánlom! :)
3/4 anonim válasza:
Én személy szerint a Maxim könyveket ajánlanám, én magam is abból tanulok/tanultam. A nyelvtanulás minden állomását átfogják a könyveik.
Alapozó nyelvtankönyv, a részletekre is kitérő könyvek, kidolgozott kérdés-válasz témák, érettségire, nyelvvizsgára felkészítő könyvek, tematikus szótárak, stb. Egyszóval minden.
Ahogy mondanánk: "Definately worth readin'!"
4/4 Lini_ligi válasza:
Dr. Budai László: Kevés szóval angolul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!