Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az Origós vagy a Telces...

Az Origós vagy a Telces szóbelit (angol B2) ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés
A Telc nehéznek tűnik, az Origóról pedig sokan azt mondták hogy nagyon lepontozzák a vizsgázót. Mit ajánlanátok?
2012. máj. 21. 22:56
1 2
 1/15 delusion ***** válasza:
Engem közép- és felsőfokon is inkább felpontoztak origón.
2012. máj. 21. 22:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Telc, nekem elsőre meglett a B2 úgy, hogy nem készültem rá külön.
2012. máj. 21. 23:06
 3/15 anonim ***** válasza:

A Telc-es baromi könnyű...

Most csináltam nem rég (1 hónapja kb) 100%-os szóbelit úgy, hogy életemben olyan sz*rul nem beszéltem angolul soha... "Kicsit" fölfelé pontoznak, szóval hajrá! (Annó a németem szintén könnyedén meglett.)

2012. máj. 21. 23:44
 4/15 anonim ***** válasza:
3. írd le légyszi mit húztál meg mi volt a cikk szombaton megyek és bevagyok rezelve
2012. máj. 22. 11:42
 5/15 A kérdező kommentje:
Azt le tudnátok írni hogy mondjuk a prezentációs rész és a cikk után sokat kell kérdezni a partnertől? Ennél a résznél sok a beszélgetés?
2012. máj. 22. 14:37
 6/15 A kérdező kommentje:
2012. máj. 22. 20:07
 7/15 anonim ***** válasza:
húú ez a kutya mint luxus cikk hmm durva, aamugy köszi :)
2012. máj. 22. 21:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Én TELC-en voltam, és nekem csak egy kérdést kellett feltenni (parneremnek is). Nekem is elsőre meglett, pedig úgy éreztem, hogy nagyon rosszul sikerült, mert a prezentációnál kb fél oldalnyi jegyzetet készítettem és azt olvastam fel, a többi részről már ne is beszéljünk. Mindezek ellenére alig veszítettem pontot, úgyhogy mégcsak nemis mondthatom azt, hogy éppen hogy átcsúsztam 60%-kal.
2012. máj. 22. 23:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Melyik városban voltatok? Én nagyon határesetes szinten vok, az írásbelim is épp hogy meglett,szóval nem ok nélkül parázom ennyire.
2012. máj. 22. 23:34
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,sokat segítettetek. :)
2012. máj. 22. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!