A TELC nyelvvizsgáról mit gondoltok?
Ezt úgy kell értelmezni hogy ceruza + radír.
Pont mint alsóba.
De az még a jobbik eset ha csak ezt nem értetted nyelvvizsga előtt :D
...mert olyan speciális nyomtatógéppel skennelik és javítják a vizsgalapot (központilg, Németországban), hogy azt csak a ceruzás írást képes érzékelni. Sőt, rá is kell nyomni a papírra a ceruzát, mert nem 1 olyan esetről hallottam a nyelvtanáromtól, hogy nem látszott a fénymásolaton minden X és nem fogadták el a vizsgát, megbukott az illető :S
Igen, fura, hogy így kell töltögetni a megoldólapot, ráadásul ici-pici rubrikák is vannak csak adva, de még a jobbik eset.. én szakmain voltam (kitex) ott bár tollal kell írni, a megoldólapon nem lehet javítani még egyértelműen sem. Mindjárt az első feladatban felcseréltem a betűjeleket, mert elnéztem, próbáltam átírni, de persze pont nem lehetett (asszem B és G betűk voltak). :( jó sikerült a vizsgám, de 2 ponttal többet értem volna el, ha odafigyelek vagy ki lehet javítani.. még jó hogy időben észrevettem a tévedést és nem folytattam a rosszul elkezdett betűsort :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!