Szerintetek melyik nyelvet kezdjem és hogyan?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok.Szóval, haladó angolon vagyok egy gimiben, idén érettségiztem le németből, középfokúm is van belőle. Jövőre el szeretnék kezdeni egy harmadik nyelvet, csak nem tudom,hogy melyiket. A német óráim kiesnek, azok helyére szerettem volna felvenni az olaszt, de nem egyeznek meg az órák, tehát nem tudom. Itthon találtam pár olasz könyvet. Szerintetek lenne olyan nyelv, amit pusztán otthoni tanulással,nyelvkönyvek segítségével, filmekkel meg tudnék egyedül is tanulni?2012. máj. 12. 10:22
1/3 anonim válasza:
Meg tudsz tanulni bármilyen nyelvet magadtól, csak sokkal időigényesebb és nehezebb, mintha tanárral tanulnád rendszeresen. Amúgy ha érdekel az olasz, és vannak is könyvek hozzá, akkor szerintem kezdd el otthon, és a saját tempódban tudsz majd haladni. Bár ahogy elnézem, neked nem lesz annyira nehéz, úgy látom nagyon jó nyelvérzéked van.
3/3 anonim válasza:
Persze, meg tudsz tanulni egyedül is.
Én most spanyolt tanulok így egyedül, de az egyik barátnőm pont az olaszt csinálja, és egyik sem nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!