Angol nyelvtanfolyamok nyárra?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretném fejleszteni az angolomat. Elsősorban külföldre szeretnék menni, dolgozni vagy tanulni. De ha ez nem sikerülne, akkor itthon szeretnék egy nyelvsuliban tanulni.
A cél, hogy az érettségim jövőre jól sikerüljön és egy középfokú nyelvvizsga sem ártana. De ettől én most még távol vagyok.
A kérdésem az lenne, hogy a nyáron egy intenzív többhetes angol tanfolyammal fejlődhetek annyit, hogy folyékonyan tudjak beszélni, olvasni, fordítani. Persze nem tudományos szintű szövegeket, csak hétköznapi témákban. Most elég gyenge a szóbelim angolból...
2012. máj. 7. 12:16
1/2 anonim válasza:
Ha rövid idő alatt akarsz gyorsan tanulni, akkor inkább a magántanár a jó. Nyáron úgyse adnak iskolában órákat, jobban ráérnek tanítani.
2/2 A kérdező kommentje:
Beszéltem egy tanárral, aki tanít nyelvsuliban is és magánórákat is ad. És ő abszolút a nyelvtanfolyamot javasolta, szerinte jó hatással van az emberre a csoport, mert húzza előre stb.
2012. máj. 7. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!