Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki lefordítaná ezt a...

Valaki lefordítaná ezt a feladatot?

Figyelt kérdés

You have decided to look for a job. The following message has arrived in your mailbox and you have decided to apply. Reply to the organisation by giving them the information they need in about 60 words.

-"Just under 20" is an organisation that fingds all kinds of employment for young people in Europe,Tűthe USA,CAnada and Australia.

-Contact us today and you will hear back from us shortly.In your reply,please provide the following informationn:

:-Type of emplyment you are interested in:full time and part time(please give reasons)

:-Place of work:home or abroad.(please specfy region/town and give raseons..

-

és még tovább is van de a többi felét nagyábül értem.

Röviden el tudja magyarázni hogy mit kellene csinálnom?

#angol #exam task-writting
2012. máj. 6. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Eldöntötted hogy keresel munkát. A következő üzenetet találtad a postaládádban (/e-mail) és eldöntötted, hogy jelentkezel. Válaszolj a szervezetnek azzal hogy megadod nekik a szükséges információkat kb 60 szóban.

-"Csak 20 alatt" egy szervezet, amely mindenféle munkákat keres fiataloknak Európában, az USÁban, Kanadában és Ausztráliában.

-Lépj velünk kapcsolatba még ma és hamarosan visszajelzünk. A jelentkezésedben kérjük tüntesse fel a következő információkat:

-az érdekelt munkakör: teljes munkaidő/részmunkaidő (kérjük tüntesse fel az okokat is)

-a munka helye: otthon, vagy külföldön (kérjük nevezze meg a régiót/várost és adja meg az okokat)

:D

2012. máj. 6. 19:11
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2012. máj. 6. 20:04
 3/9 A kérdező kommentje:
ennek "hivatalosnak" kell lennie? hogy kezdjem el, mintha levelet írnek? mi legyen a megszólítás?
2012. máj. 6. 20:07
 4/9 teleka ***** válasza:
Ha telc nyelvvizsga feladat, akkor igen, hivatalosnak kell lennie:)
2012. máj. 6. 20:23
 5/9 A kérdező kommentje:
csak házi dolgozat, de fogalmam sincs ,hogy kell elkezdeni.
2012. máj. 6. 20:28
 6/9 A kérdező kommentje:
és ba**zus holnapra kell:SS de leblokkoltam
2012. máj. 6. 20:33
 7/9 teleka ***** válasza:
100%
Most küldtem át privátban.:)
2012. máj. 6. 20:41
 8/9 A kérdező kommentje:
tudom:D még egyszer köszi! ment a "zöld kéz"
2012. máj. 6. 20:47
 9/9 teleka ***** válasza:
100%
Thx:)
2012. máj. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!