Ha tudtok BME angol középfokú magnós feladatokat valahol a neten, azt linkeljétek már be! Ahol a hanganyag, és maga a feladat is fent van. (igaz-hamis;válaszadás) Valakinek esetleg a szóbeliről élmény? :D
Sziasztok
Én túl lettem ma rajta a szóbeli részén.;) Eleinte paráztam,de kb. 1 perc múlva már el is szállt a para érzése.;)
Röviden:
Leírom a friss élmény beszámolót:
-Bemész,köszönsz,kérdezi a nevedet,kéri a SZEMÉLY IGAZOLVÁNYT, majd feltesz 6 kérdést.
Nekem ezek voltak: Milyen a családod?Kire hasonlitasz a családodból? Akire hasonlítasz sorold fel, hogy miben( itt kérdezte a külső ill. belső tulj.) Hol laknak a hozzáztartozóid?megvolt kisebb töltelék kérdés.
Utána folytatótik a téma kifejtéssel képek alapján, lehetet választani kettő közül, de az egyik nem értettem,hogy miről lenne szó, így inkább vissza se kérdeztem és értelemszerűen választottam a másikat. Ami a shopping volt. Vicces volt, mert vmiért elkezdtem úgy,hogy én mit csinálok vásárlás közben, és meg is állított,hogy beszéljek általánosságban;):D Utána ehhez kapcsolatban,még feltett néhány kérdést,fiatalokkal kapcsolatban,elkelett mondani röviden a banki kölcsön lényegét ill. mire jó a garancia és milyen fajta van belőle.
A legutolsó a szituáció volt. Na szerintem ettől egyáltalán nem kell félni, csak beszélj,beszélj és beszélj..ennyi a kulcsa a dolognak..;) Nekem az volt,hogy elkellett hívnom moziba,de neki ma estére van jegye az operába, és győzzem meg,hogy miért jobb a mozi ill. milegyen az opera jegyekkel. Nah itt olyan jót válaszoltam,hogy elkezded nevetni, és még ő is elsütöt egy poént..;) Azt mondtam,hogy adjuk el a neten,ez jutott az eszembe.;)
Szóval fel a fejjel,nagyon rendes akivel beszélsz, de nekem pl. nem volt szimpatikus a pontozó,ott ült tök komoly fejjel,és csak bámult...:D:D
Hali!:)
Örülök h leírtad a szóbelid,sokat segít kicsit megnyugodni! Remélem h én is jófej vizsgáztatót kapok, aki nem fog hátráltatni vagy ilyesmi,meg aki kedves lesz. Hétfőn fél 4re megyek szóbelizni,addig még átnézem a témaköröket meg pihenek. Majd küldjétek a pozitív energyt!! :D
Sajnálom h nem annyira sikerült az előző hozzászólónak!!
Ami a magnót és az írásbelit illeti,ma voltam,jó sokáig tartott! A válaszadós Mercedes vagy vmilyen kocsi gyártásról szólt,az igaz-hamis pedig egy hajléktalan emberről. Nekem a válaszadós volt kicsit nehezebb most,de mindent összevetve 40% sztem meglesz!:) Az írásbelinél azt tanácsolom nektek ha még nem voltatok, h a levélhez ne írjatok piszkozatot! Én írtam, sok időm elment vele és nem volt időm befejezni a fordítást. :/
Úgy érzem h jó volt!:) miután végzett az előttem levő vizsgázó,volt kb 5 perc még: na az nagyon furi volt:// 0 szívdobogás :DD
A kötetlen beszélgetés után rákérdezett az ünnepekre,a képleírásnál Magyarországról beszéltem,a szitu is jó volt ott ő ment állásinterjúra és nekem kellett tanácsot adnom neki.:))) Sokat mosolyogtam meg vicces volt mikor összekevertem a szoknyát az inggel,és mondtam a férfi vizsgáztatónak hogy you should wear a skirt. :DD de persze kijavítottam utánna. a pontozó nő volt, ő is kedves volt mert mosolygott sokszor amikor ilyen vicces helyzetek voltak.:))
Sziasztok
Na milyen lett? Nekem sikerült az írásbeli, de szóbeliból 58%-at meg*asztak..;):D:D Kéne keresni 3 pontot...;)
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!