Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha tudtok BME angol középfokú...

Nyelvvizsgás kérdése:

Ha tudtok BME angol középfokú magnós feladatokat valahol a neten, azt linkeljétek már be! Ahol a hanganyag, és maga a feladat is fent van. (igaz-hamis;válaszadás) Valakinek esetleg a szóbeliről élmény? :D

Figyelt kérdés

2012. máj. 5. 15:01
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Na milyen lett? Én elk.rtam...
2012. máj. 11. 10:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én túl lettem ma rajta a szóbeli részén.;) Eleinte paráztam,de kb. 1 perc múlva már el is szállt a para érzése.;)

Röviden:

Leírom a friss élmény beszámolót:

-Bemész,köszönsz,kérdezi a nevedet,kéri a SZEMÉLY IGAZOLVÁNYT, majd feltesz 6 kérdést.

Nekem ezek voltak: Milyen a családod?Kire hasonlitasz a családodból? Akire hasonlítasz sorold fel, hogy miben( itt kérdezte a külső ill. belső tulj.) Hol laknak a hozzáztartozóid?megvolt kisebb töltelék kérdés.

Utána folytatótik a téma kifejtéssel képek alapján, lehetet választani kettő közül, de az egyik nem értettem,hogy miről lenne szó, így inkább vissza se kérdeztem és értelemszerűen választottam a másikat. Ami a shopping volt. Vicces volt, mert vmiért elkezdtem úgy,hogy én mit csinálok vásárlás közben, és meg is állított,hogy beszéljek általánosságban;):D Utána ehhez kapcsolatban,még feltett néhány kérdést,fiatalokkal kapcsolatban,elkelett mondani röviden a banki kölcsön lényegét ill. mire jó a garancia és milyen fajta van belőle.

A legutolsó a szituáció volt. Na szerintem ettől egyáltalán nem kell félni, csak beszélj,beszélj és beszélj..ennyi a kulcsa a dolognak..;) Nekem az volt,hogy elkellett hívnom moziba,de neki ma estére van jegye az operába, és győzzem meg,hogy miért jobb a mozi ill. milegyen az opera jegyekkel. Nah itt olyan jót válaszoltam,hogy elkezded nevetni, és még ő is elsütöt egy poént..;) Azt mondtam,hogy adjuk el a neten,ez jutott az eszembe.;)

Szóval fel a fejjel,nagyon rendes akivel beszélsz, de nekem pl. nem volt szimpatikus a pontozó,ott ült tök komoly fejjel,és csak bámult...:D:D

2012. máj. 11. 16:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi rontottál el előző válaszoló(11/12)?
2012. máj. 11. 16:32
 14/21 anonim válasza:
Én egyszerűen leblokkoltam. Pedig nem vagyok az a típus. A meleg meg az izgulás. Nem jutottak eszembe szavak, és megakadtam, ekkor tettek fel kérdést. A szituáció könnyű volt. Sikerült meg is nevettetni a 'figyelőt'. Amúgy az első téma a nyelvtanulás volt, és ott szóba is került h a listeninget szeretem, meg jól megy, remélem megadják a 40%-ot, és ott hagyják h behozzam a pontjaim. Amúgy itt a 3 témát külön pontozzák vagy egyben?
2012. máj. 11. 17:50
 15/21 anonim ***** válasza:
szerintem külön pontozzák, de a szempontok az összesnél ugyanaz(intonáció,nyelvhelyesség,folyamatosság,kiejtés ezek..)
2012. máj. 11. 18:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Hali!:)

Örülök h leírtad a szóbelid,sokat segít kicsit megnyugodni! Remélem h én is jófej vizsgáztatót kapok, aki nem fog hátráltatni vagy ilyesmi,meg aki kedves lesz. Hétfőn fél 4re megyek szóbelizni,addig még átnézem a témaköröket meg pihenek. Majd küldjétek a pozitív energyt!! :D

Sajnálom h nem annyira sikerült az előző hozzászólónak!!

Ami a magnót és az írásbelit illeti,ma voltam,jó sokáig tartott! A válaszadós Mercedes vagy vmilyen kocsi gyártásról szólt,az igaz-hamis pedig egy hajléktalan emberről. Nekem a válaszadós volt kicsit nehezebb most,de mindent összevetve 40% sztem meglesz!:) Az írásbelinél azt tanácsolom nektek ha még nem voltatok, h a levélhez ne írjatok piszkozatot! Én írtam, sok időm elment vele és nem volt időm befejezni a fordítást. :/

2012. máj. 12. 17:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Nah, hogy sikerült a szóbelid?;)
2012. máj. 15. 16:38
 18/21 A kérdező kommentje:

Úgy érzem h jó volt!:) miután végzett az előttem levő vizsgázó,volt kb 5 perc még: na az nagyon furi volt:// 0 szívdobogás :DD

A kötetlen beszélgetés után rákérdezett az ünnepekre,a képleírásnál Magyarországról beszéltem,a szitu is jó volt ott ő ment állásinterjúra és nekem kellett tanácsot adnom neki.:))) Sokat mosolyogtam meg vicces volt mikor összekevertem a szoknyát az inggel,és mondtam a férfi vizsgáztatónak hogy you should wear a skirt. :DD de persze kijavítottam utánna. a pontozó nő volt, ő is kedves volt mert mosolygott sokszor amikor ilyen vicces helyzetek voltak.:))

2012. máj. 18. 18:39
 19/21 anonim ***** válasza:
holnap eredmény hírdetés!!!:D:D:D:D:D:D:D
2012. máj. 31. 20:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Na milyen lett? Nekem sikerült az írásbeli, de szóbeliból 58%-at meg*asztak..;):D:D Kéne keresni 3 pontot...;)

Üdv,

2012. jún. 1. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!