Nehezebb az angol emeltszintű érettségi a középfokú nyevvizsgánál, ha igen mennyivel?
Figyelt kérdés
Angol középszintű érettségi - emeltszintű érettségi - középfokú nyelvvizsga: melyik milyen nehéz?2012. ápr. 30. 18:52
1/4 anonim válasza:
körülbelül egy szinten vannak(ha minimum 60%-ot szerzel emelten , akkor azért kapsz középfokú nyelvvizsgát), de ha választani kéne, akkor a középfokú szerintem kicsit nehezebb.
2/4 anonim válasza:
A középfokún már túl vagyok, emelt szintű előtt állok - ne kérdezzétek miért, én se értem -, és az emelt szintű jóval nehezebb. Tudom, miről beszélek, rengeteg emelt szintű feladatsorral találkoztam gyakorlásaim során.
3/4 anonim válasza:
Az emelt szintű nehezebb, tapasztalatból mondom.
4/4 anonim válasza:
Az emelt szintű érettségi nehezebb a középfokú (B2) nyelvvizsgánál, de a különbség nem olyan drasztikus, mint sokan beállítják. Ha le tudsz tenni rendben egy középfokú nyelvvizsgát (nem ilyen 60%-os épphogy átcsusszanásra gondolok) mondjuk ősszel, akkor normál tempójú tanulással tavasszal lazán menni fog az emelt szintű érettségi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!