Így menétek angol előkészítőre?
Most kell a közeljövőbe eldönteni, hogy jövőre melyik tárgyakból megyünk érettségi előkészítőre. /személyenként 2 tárgyat lehet választani és tárgyanként +2 óra/
Lehet választani magyart törit angolt és matekot. Matekra megyek valószínűleg.
Angolból jövőre heti 3,5 órában tanuljuk. Angol tanár azt mondta, hogy érdemes lenne azt a +2 órát rááldozni. /Ezt így a csoportnak/
Valószínű jövőre is ő lesz az angoltanárom.
Ez így jól hangzik, de nem vele.
Mert idén elég sok problémám volt vele. Mármint egyfolytában belémköt. Minden mozdulatomba, minden levegő vételembe. Egyszer pchszigológusnál voltam matek helyett és belettem írva egyből hol voltál matek helyett? mondom of. tud róla ő hol voltál? mondom of. tud róla hogy holo voltam ha magára tartozik be avatom /tök nyugodt hangnembe mert ha felhúzom az agyam akkor megint én vagyok a szemét/ Nem ír semmit a táblára. Mindent lebetűzz inkább. Egyszer házidogát kellett leadni. Leadtam, rá két nappal nem adtad le... mondom de leadtam ő: nem, nem adatad le utána persze megtalálta leküldte egy csajjal aki nem is csoport társunk... annyit se mondott, hogy bocsi nálam volt vagy,hogy igazad volt.
De ha mondom neki akkor jobban csinálja...
És így nem szivesen mennék előkészítőre...
Mit gondoltok?
Nekem a magyartanárom volt ilyen :)
Szerintem menj, ne egy hülye tanáron múljon az angoltudásod.
Először is nem értem, az angol tanárral mi bajod, mármint azért, mert nem sikerült kihámoznom a szövegből. De elég is annyi, hogy ne vagytok jóban.
Szerintem angolból, hacsak nem anglisztikára akarsz menni, felesleges felvenni a faktot. A nyelvtan csak rád ragadt az eddigiekben, szóval már csak szavak kell tanulni. Amiatt meg szerintem nem éri meg felvenni. De igazából ez attól függ, mi akarsz lenni majd a későbbiekben, mert ugye az alapján kéne felvenni, hogy miből akarsz érettségizni. Mondjuk gondolom nem nagyon vannak elképzeléseid, így talán elfogadható az angol fakt. Mondjuk én helyedben másodiknak akkor nem vennék fel semmit, de igazából te érzed, mennyire van rá szükséged.
De egyébként ő a matektanárod is? Van mi köze van hozzá, annak hogy matek helyett pszichomókusnál voltál?
nem ő a matek tanárom és szerintem azért is semmi köze sincs hozzá
igazából egyrésze van csak miatta hogy mennem kellett
gyomorgörcsöm van az egész személyiségétől elég hogy lássam és ilyen szorongásos valami előjön /ilyen felelésekkor is előjön/
én nekem info lesz majd a választottam /ezzel is akarok tovább tanulni/ de előkészítőre nem mehetek belőle mert heti 9 infom van /már most emelt szintű feladatokat oldjuk idén/ of. azt mondta hogy így ebből fölösleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!