Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az angol középszintű írásbeli...

Az angol középszintű írásbeli mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
A matekon kívül ez a másik amitől parázok...

2012. ápr. 18. 10:44
 1/3 Pikkelyesmedve válasza:
Emlékeim szerinte ha nem álltál bukásra vagy kettesre belőle az év során, akkor simán meg kell lennie. Ebben is megvannak a feladat sémák, amikből fel tudsz készülni, hogy ne érjen váratlanul a dolog, mikor odakerülsz.
2012. ápr. 18. 11:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem álltam bukásra soha angolból, csak a bökkenő annyi hogy estin tanulok és nekem heti 1 alkalommal van angol órám 2 éve ellentétben a nappalisokkal akik 4 éve tanulják heti 3 alkalomba... szóval ennyiből elég gáz a helyzet.
2012. ápr. 18. 12:26
 3/3 Pikkelyesmedve válasza:
Nekem anno nem kellett érettségiznem, mert volt nyelvvizsgám és kiváltotta az érettségit, de akik 4 éve tanulják 3 órában,mint én is tettem, azoknak lényegében nem kell már rá külön készülniük, megy anélkül is bőven az érettségi. Szerintem neked kicsit, ha időd engedi, muszáj vele foglalkozni sulin kívül is, hogy berögzüljenek a sémák, meg megszokd a feladatokat (lehetőleg időre) és utána neked sem lesznek vele problémáid, főleg, ha azt írod, hogy alapvetően nem megy rosszul a tárgy.
2012. ápr. 19. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!