Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Német vagy francia nyelv...

Német vagy francia nyelv könnyebb?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 06:20
1 2
 11/12 anonim válasza:
48%
utolsó: a nyelvtan tényleg nehezebb, de fonetikus nyelv, tehát, ha megtanulod, h a betűket mikor hogy kell kiejteni nem olyan nehéz. nekem pár nap alatt sikerült megtanulni a fonetikát. én a franciát ajánlom, mert voltam kezdő németórán, amikor nem volt tanár, és irtó nehéz volt. már akkor könnyebbnek találtam a franciát(pedig összesen 2 órája kezdtem el tanulni, és a németeseknek is ez volt a 3. óra). tehát ha rám hallgatsz, akk francia :)
2012. ápr. 16. 17:35
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
komolyan nem tudom egyesek miért írogatnak ide mikor fogalmuk sincs miről beszélnek. kapott tőlem egy piros kezet aki szerint a franciában minden szót külön megkell tanulni hogyan kell kiejteni.. ne vicceljünk már! nem tudok franciául, mégis megtanultam olvasni, és bármilyen francia szót kitudok olvasni, úgy hogy azt sem tudom mit jelent.. ez kb a legkönnyebb a franciában
2012. jún. 1. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!