Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hány csoportos órával ér fel...

Hány csoportos órával ér fel egy egyéni óra?

Figyelt kérdés
Szóval most kezdenék teljesen kezdő szintről németül tanulni. Csak egyéni csoport van ami árban jóval drágább, mint a csoportos. Azt szeretném megkérdezni (tapasztalatok alapján) hogy például 10 egyéni óra felér e 40 csoportossal? Illetve gondolom gyorsabban lehet haladni ha a tanár csak veled foglalkozik? Jár így valaki eselteg órákra? Köszönöm előre is!
2012. ápr. 4. 09:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Tanától függ, hogy milyen iramban képes tanítani.

(sokkal hatékonyabb, mint a normálóra,az kétségtelen)

A feladat nagy része, hogy a házi feladatokat, amik itt is vannak, megoldja, az önön áll.

(rengeteg feladatot szoktak adni, és ha becsületesen megcsinálja őket, akkor jól halad.)

ajánlom a következőt lolvasásra:

(én két hónap alatt készültem fel a középszintűre úgy, hogy minden nap 6 órát tanultam:)

[link]

2012. ápr. 6. 12:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. ápr. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!