Fél év alatt mennyit fejlődhet az angol tudásom?
Figyelt kérdés
Ha ráhajtok, akkor a mostani alap/középszintemtől meddig fejlődhetnék?
Konkrétan az érdekelne, hogy most még elég gyenge a szókincsem, mondatokat össze tudok rakni de nyelvtanilag nem mindig tökéletesen, illetve hogy csak mostanában kezdtem fejleszteni a beszédkészségemet. Már érzem hogy sokat fejlődtem, de arra vagyok kíváncsi, ha minden nap elég sokat gyakorlok, akkor milyen szintre juthatok el?
2012. márc. 18. 17:58
1/2 anonim válasza:
Függ attól, hogy ez a sok gyakorlás nálad mit jelent.
Van akinek a fél óra is sokat jelent, van akinek 2 óra átlagot... De ha már foglalkozol vele valamennyit is, biztos fejlődni fog. Az hogy mennyit az nagyban függ a nyelvérzékedtől is (gondolom én).
Azért sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Hát ha tudsz CSAK angollal foglalkozni, akkor fél év alatt meg lehet egy gyengébb felsőfokúd is nulláról... de ehhez eszméletlenül nagy koncentráció kell, nincs üzenetnézegetés, msn, faszbúk minden fél percben, hanem kőkeményen angol. Kevés embernek van ekkora lelkiereje, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!