Hogyan tudnám bővíteni angol szókincsemet?
Figyelt kérdés
Jövő héttől fogok járni angolra , és szeretném még bővíteni angol szókincsemet . Meg tudom értetni magam másokkal , de nem tudok folyamatosan szépen beszélni angolul . Hogyan tudnék ezen segíteni ?? Hallottam olyat , hogy nézzek angol filmet angol felirattal , zenéket hallgassak felirattal , és még más lehetőség ?? Csak értelmes válaszokat légyszíves !! 15/f2012. márc. 17. 19:55
1/4 anonim válasza:
itt nagyon jó tippek vannak nyelvtanuláshoz, többet ér ami itt van mint egy tanfolyam
amúgy anki programot töltsd le és avval tanulj szavakat
efortless english lesson
2/4 étoile et lune válasza:
Én sokat tanultam számítógépes játékokból, például az első angol szavakat anno a sims1-ből tanultam meg, mert akkoriban még nem nagyon fordították le.
3/4 Imi válasza:
Mondatokkal mindenképpen. Fordíts szövegeket. Nekem az vált be, hogy fogtam egy szöveget, amihez volt hanganyag, értelmeztem, és meghallgattam egy csomószor.
4/4 anonim válasza:
Itt a neten (pl. a youtube-on) számtalan angol és amerikai oktató anyagot találsz, ami nagy segítség a folyamatos beszéd gyakorlásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!