Felvilágosítanátok? Nem értem a nyelv fokozatokat.
Figyelt kérdés
Megmagyaráznátok nekem,hogy pontosan mit takar az alapfokú angol ,a középfokú angol,és a társalgási angol?Úgy értem,hogy kire mondjuk azt hogy alapfokú,társalgási illetve középfokú angolja van...PL:Ha valaki el tudja mondani a nevét,címét,telefonszámát,tud számolni,ismeri a napokat ,hónapokat,ismer sok szót...stb vagy ha tud kicsit kommunikálni,és az egyszerű kérdéseket,mondatokat megérti,de a bonyolultakat már nem érti meg,ő hova tartozik?Vagy aki tud beszélni,sok szót ismer,de nem tudja kifejezni magát???Remélem értitek,hogy mire vagyok kíváncsi?2009. jún. 11. 09:18
1/4 anonim válasza:
az alap- és a középfok, az nyelvvizsga bizonyítvány.
a társalgási meg azt jelenti, hogy nincs nyelvvizsgája, de tud valamennyit (nem azt jelenti, hogy csak gagyog, hanem azt, hogy nincs papírja)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Itt reszletesen le van irva, hogy az egyes szintek adott teruleten milyen tudast felteteleznek. Ez a besorolas minden nyelvre igaz.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem értettél meg kedves első író.Azt tudom,hogy alapfokú,középfokú,és felsőfokú nyelv vizsga van(és papírod is van róla,ha leteszed).Én arra lettem volna kíváncsi,hogy mit értünk ez alatt.
Második írótól kérdezném,hogy pontosan hol is tudom megnézni amit írtál?
2009. jún. 11. 11:27
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!