Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért olyan nehezek az angol...

Miért olyan nehezek az angol B1 tesztek?

Figyelt kérdés
Én idegen nyelvű levelező vagyok, egy olyan 800 oldalas könyvet mint a Davinchi Kód 2 hét alatt lazán kiolvasok tehát az angoltudásomat abszolútnak tekintem. Megcsináltam a tanítványom B1 tesztjét, a 70 kérdésből 9-et én is elrontottam, majdnem kifutottam a 45 percből, és elfáradtam a végére. Hogy tudná ezt ő megcsinálni? Minek kell 17 éves tanulónak jogi jellegű szövegeket elemezgetnie, miért nem Justin Bieber a téma? Megvadultak itt a tankönyvgyártók??
2012. márc. 4. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Annyira nem lehet nehéz, ha mégis elég sokan meg tudják csinálni.

(Mellesleg INKÁBB a jogi téma, min Justin Bieber...)

2012. márc. 4. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
B1?:S ilyennel nem is találkoztam, csak C1-en
2012. márc. 4. 12:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem igen is nagyon király érettségi tétel lenne ebből a Bieberből!! D
2012. márc. 4. 12:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Hja majd elfelejtettem, Justinról lehetne vitatkozni hogy miért akkora lúzer, vagy meggyőzni a vizsgabiztost stb negatív írányba is lehet témát kifejteni!!
2012. márc. 4. 12:35
 5/11 anonim ***** válasza:
fake?:D
2012. márc. 4. 12:36
 6/11 A kérdező kommentje:
És a jogi szöveg nem fake te majom!!
2012. márc. 4. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:

B1 alapfok, és nem hinném, hogy olyan nehéz jogi szöveget kellett elemezni abban 70 kérdésben ezen a szinten.

B1 megfelel a középszintű érettségi szintjének, B2 + egy kicsi az emelt szintű érettségi.

C1 felsőfok, ott már bármilyen téma jöhet, Bieber is, jog is, politika is meg hagyományok is, szóval tényleg bármi és ott tényleg kell tudni mindent, nyelvtant, helyesírást, ritkább kifejezéseket, érteni a különböző dialektusokat, 300 szavas levelet, esszét írni, és mindent időre, abban lehet leginkább elfáradni szellemileg. :P

2012. márc. 4. 13:29
 8/11 anonim válasza:
Hát, azért elég kulturálatlan vagy, ha a könyv címét nem tudod leírni...
2012. márc. 4. 16:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Kúltúrálatlan vagyok és írászavaros. A képzettségem hiányát erőszakkal pótolom, ami gyakran bejön. Furcsán gondolkozok, szokatlan szögből támadok, tegnap voltam és holnap leszek, balkezes vagyok és sohasem játszok fairül...Na és te kis barátom mit csinálsz, otthon űlsz a középosztájbeli babérjaidon és unatkozol...?
2012. márc. 4. 17:34
 10/11 anonim válasza:
Gondolom ezt a kommentedet viccnek szántad. Kár, hogy viccnek sem jött össze.
2012. márc. 4. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!