Mennyire nehezek az alábbi nyelvek (angol, olasz, spanyol, francia)?
Az angollal gyorsabban lehet haladni az elején. Hamarabb van sikerélmény. Középfokútól felfelé már nehéz.
A többi nyelvnek SOKKAL durvább a nyelvtanja, de ha az megvan, akkor már tudsz haladni.
Az angollal kell kezdeni, de nem azért, mert az a legkönnyebb, hanem mert az a leghasznosabb.
Egyébként kb. egyforma nehezek. A nyelvtana ennek a 4 nyelvnek nagyrészt ugyanaz. Az angolt és a franciát nehezebb kiejteni, a spanyolt és olaszt könnyebb. A spanyol nyelvtan egy árnyalattal bonyolultabb a franciánál, az olasz egy árnyalattal még a spanyolnál is bonyolultabb. Az angolé talán egy fokkal egyszerűbb a franciánál. Az angol helyesírása a legnehezebb, a franciáé se könnyű, a másik kettőé könnyű.
Gyakorlatilag azonban holtverseny van köztük nehézségben.
Tanuld meg az angolt, utána a franciát (ez áll hozzá a legközelebb), aztán a spanyolt (ez az angolhoz és a franciához is nagyon közel van), aztán az olaszt (viszonylag közel van a spanyolhoz és a franciához).
Az előző válaszoló által idézett listák hülyeségek.
köszi a válaszokat! de még jöhetnek ha van:)
egyébként én szerintem a franciát hagyom a legvégére. ha belefér a gimibe akk még az is jöhet ha nem akk majd az egyetemen fogom tanulni
szerintem angol és olasz :D
az olaszok nagyon jófejek és én azt tanulok és imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!