It was sent in my care, so it came to my office somehow. Leforditana ezt valaki, ha megkérem?
Figyelt kérdés
Apa és lanya nagyon varnak egy taviratot az anyatol (felesegtol) de a postas sajnos nem hozott semmit aznap.
Haza jön a lány ferje, és eszebe jut,(anelkül, hogy tudna h nagy otthon emiatt a feszultseg) hogy van nala egy tavirat és mondja:"I forgot. I've got a cable.
It was sent in my care so it came to the office somehow."
2012. febr. 26. 15:14
1/6 anonim válasza:
Elfelejtettem.Kaptam egy táviratot.
Az én részemre küldték, valahogyan(valamiért) a postára érkezett.
2/6 anonim válasza:
my office: a fiú munkahelye lesz, nem a postahivatal... (Hacsak nem a postán dolgozik... :) :D
3/6 A kérdező kommentje:
Üdv a fedélzeten Feliza! Nem dolgoik a postan de nem lehet tudni hogy hol (valami üzletember)
2012. febr. 26. 17:55
5/6 A kérdező kommentje:
60%...kb
2012. febr. 26. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!