Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Szabó Lőrincben (Pasarét)...

A Szabó Lőrincben (Pasarét) ha én 9-be odamegyek, és spanyolul tanulok, akkor 4. év végére tökéletesen fogok tudni?

Figyelt kérdés

Mondta egyik ismerősöm aki oda jár, hogy ő 9-től spanyolt fog tanulni. De azt nem mondta, hogy csak szimplán tanul 4 évig spanyolt, és eljut ameddig jut a nyelvben, vagy olyan, mint egy 5 éves két tannyelvű gimi, csak 4 évbe összesűrítve.

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. febr. 25. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudtommal a Szabó Lőrinc ANGOL kéttannyelvű, tehát a spanyol nem lehet olyan intenzív, és nyilván nincs 0. év amikor csak spanyol van. De én nem jártam oda, csak logikázok :)
2012. febr. 25. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát pont ezért kérdeztem. Az ismerősöm mondta, hogy ő majd Spanyolországban szeretne élni.
2012. febr. 25. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

A honlapjukon ez van:

3. oldal 4. bekezdést nézd, én nem értem, hogy mit jelent, de talán 1 egész év csak nyelv -- több nyelvből:

[link]

2012. febr. 25. 20:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Én értem. Tanulhatsz spanyolt, angolt, németet vagy franciát, úgy, hogy egy évig csak "előkészítenek" az első évben bejövő idegen nyelven tanított órákra. Köszönöm a választ!
2012. febr. 26. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Na, hát egy év csupa spanyollal azért már el lehet jutni valahová. Én is tanultam, és nagyon szerettem, mindent megragadtam, hogy fejlődjek, nagyon jó volt. Jó nyelv, jó nép(ek), lehet szeretni nagyon :) Hajrá!
2012. febr. 26. 17:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. febr. 27. 20:38
 7/7 Jedwardlove ***** válasza:
Nos,én a Szabóba járok,és szerintem inkább az angolra fekszik rá,de a Spanyolt ANYANYELVŰ tanár tanítja valamilyen Hoakin bácsi és nagyon jól tanít :)
2012. ápr. 9. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!