Valaki jó németes? Letudná nekem ezt az 1mondatot fordítani úgy, hogy lehetőleg ne legyen benne nyelvtani hiba?!
még valakinek vmi verzió??
19:30 am jónak tűnik a te változatod.
sztem azt kéne tisztázni, hogy most der/die /das-t használnok, vagy er/sie/es-t a második tagmondatban és mért, mert még senki sem tudta megmagyarázni.
az oben genannte meg biztos, hogy oben genannte, mert ez egy állandó kifejezés, így kell megtanulni, szótárban is így van.
9/12 a helyes (csak mert 19-30-kor hárman írtak egyszerre...)
:)
Okoskodo (es felesleges) megjegyzest tettel.
Azt meg nem ertem hogy egy kommentol miert sertodsz meg...
Utolsó: én a kérdésre válaszolva elmondtam, hogy melyik válasszal értek egyet. Más válaszokat nem kommentáltam. (Nem úgy, mint te....)
Ha ez neked okoskodás és felesleges, akkor a hiba a te készülékedben van, ugyanis az egyetlen felesleges az volt, hogy te hozzászóltál az én kommentemhez.
Különben kötekedni jársz ide?
"(csak mert 19-30-kor hárman írtak egyszerre...)"
Ez micsoda? Ezt kinek szantad? Mert nem a kerdezonek az biztos.
En nem kotekedek, csak leirom a tenyeket. En leirtam melyik a jo valasz (ugy hogy mindenkinek egyertalmu volt mielott te zarojelben megjegyezted volna hogy bizony 3an irtak ugyanabban az idopontban), te meg ezek utan elkezdted szennyezni az internetet. Ez van.
AZT, hogy sorszámmal azonosítom azt a választ, amelyikkel egyet értek, azért írtam, mert először én is óra-percet akartam, aztán láttam, hogy abból több van, és így számomra egyértelműbb volt.
Még egyszer mondom: NEM a többiekére reagáltam, nem őket javítottam. Ha te ezt nem akarod megérteni, mert szükséged van a rosszmájúskodásra, akkor keresd fel a sertegetes.hu oldalt, és ott osztogasd a "MÁR MEGINT szennyezed az ineternetet" típusú ocsmányságaidat a többi rosszindulatú társaddal együtt, ne itt rontsátok a levegőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!