Melyiket válasszam? Bgf-es v zöld út angol szaknyelvi vizsga?
Angol vagy német nyelv?
Pontosan milyen szaknyelv?
Mindkettő egynyelvű, tehát tartalmaz fordítást.
Árban a zöld út 500 Ft-tal olcsóbb.
Nézd meg mindkettő mintafeladatát és az alapján döntsd el, neked melyik fekszik jobban.
a nehézségi fokát kérdezem, mert üzleti angol középre kell mennem diploma miatt. elég rég használtam az angolt, szóval azt szeretném választani, amelyiket nagyobb eséllyel lehet letenni, és könnyebb rá felkészülni kb 1 hónap alatt..
köszi a választ előre is:)
EuroPro nyelvvizsgát is tehetsz, talán az a legkönnyebb, az összes közül, egynyelvű is (nincs fordítás) nézd meg azt is. Vagy ott a LCCIEB is.
www.nyak.hu --> hol tehetek nyelvvizsgát --> itt be tudod állítani a szűrőt (angol, üzleti/ (köz)gazdasági/ kereskedelmi/ pénzügyi)
Kereskedelmiből ott a Kitex, az tényleg könnyű, nem is drága, egynyelvű (nincs fordítás) és nagyon korrekt, én ott vizsgáztam idegenforgalmiból.
Érdeklődj a sulidban, elfogadják-e a kereskedelmi szaknyelvet is vagy csak az üzleti a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!