Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Telc nyelvvizsgánál a 90mps...

Telc nyelvvizsgánál a 90mps prezentációnak van meghatározott témalistája?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Van. Én két éve vizsgáztam németből és utazás, film, könyv, koncert, sport témában "készültünk" prezentációval. Elvileg több van, de ötből választhatsz és ezek közül valamelyik biztosan benne lesz az ötben, tehát elvileg elég ennyit tudni. De azóta változhatott, szóval telc.hu.
2012. febr. 13. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:

nem írtad, milyen nyelvből érdekel, mert pl. németből előre megvan adva:

egy könyv, amit olvasott (téma, szerző, az Ön véleménye, stb.)

vagy

egy film, amit látott (téma, cselekmény, színészek, az Ön véleménye, stb.)

vagy

egy utazás, amin részt vett (célja, ideje, az adott ország és lakosai, látnivalók, stb.)

vagy

egy zenei rendezvény, amit meglátogatott (zenei irányzat, zenészek, helyszín, személyes preferenciák stb.)

vagy

egy sportesemény, amelyen részt vett (sportág, helyszín, résztvevők, eredmények, stb.)

angolból nem tudom pontosan, de ott nincs így előre megmondva, és nem te választhatsz, hanem húzol, németben pedig te választasz

2012. febr. 17. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!