TELC nyelvvizsgánál magnóhallgatásnál mit gondoltok erről a "taktikáról"? Bejöhet?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz vagyok magnóból, szerintem még az alap dolgos is alig mennek. Hiába gyakorlok, nem jövök rá a nyitjára. Ha nyelvvizsgán minden hova IGAZ-at írok (vagy Hamisat, tökmindegy.), bejöhet?? Vagy tuti a bukás?2012. febr. 3. 19:58
1/8 anonim válasza:
Nem mindegyik feladat igaz-hamis, úgyhogy nem csak ezen fog múlni.
Próbálj meg odafigyelni tényleg arra, amit mond, és ha végképp nem megy, akkor tippeld be. De tényleg gyakorolj sokat, előbb-utóbb menni fog!
2/8 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, TELC-en, 3 magnóhallgatásos feladat van, mindhárom igaz-hamis-os.
2012. febr. 4. 09:21
4/8 A kérdező kommentje:
Mondom én!:))
2012. febr. 6. 19:12
5/8 anonim válasza:
második vagyok:
én is most készülök TELC-re. talán bejöhet, de azt mondom, hogy amit tényleg kihallasz, azt X-eld be, a többinél pedig akkor ahogy írtad, egyfélét írj be.
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként neked jól megy a magnóhallgatás? Hogy gyakorolsz rá? Én már vagy 5-6 érettségi magnóhallgatását megcsináltam, de mint...kb. halálnak a csók. Nagyon rosszul megy.
2012. febr. 9. 17:44
7/8 anonim válasza:
Meg kell érteni, amit mond. Ha magadban megpróbálod gyorsan fordítani, szerintem sikerül. Nagyon kell figyelni. Nem szoktam gyakorolni, de ha pl órán hallgatjuk, általában több mint fele pontot sikerül elérnem.
8/8 anonim válasza:
Én az áprilisi nyelvvizsgára készülök..nekem azt tanácsolta a tanárom, hogy ha már tippelek akkor mind a 3 magnóhallgatásnál fixre vegyen(azaz mind a 3magnóhalgatásnál legyen mindegyik Igaz.) mert így megvan a minimális százalék amit el kell érni.
2 barátnőm volt novemberben, és ők mindegyiket fixre vették mert nem igazán értették a magnót, és meg lett nekik.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!