Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Mi kell ahhoz, hogy valaki magántanárként nyelvet taníthasson?

Figyelt kérdés
Úgy értem, elég egy szimpla nyelvvizsga (felső/közép), vagy el kell valamilyen képzést/tanfolyamot végezni hozzá?
2012. jan. 24. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Magántanárként szerintem elég, ha csak simán beszéli a nyelvet.
2012. jan. 24. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz hogy otthon fogadnál tanítványokat, akkor elég hogy jól beszéld a nyelvet, a tudásod át is tudd adni, tisztába legyél a különböző nyelvvizsgák követelményeivel. Sőtt, én jártam a Francia intézetbe, és az ottani tanárom nemzetközi jogász volt, igaz francia volt az anyanyelve, de nem volt tanári végzettsége.
2012. jan. 24. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Hivatalosan semmi nem kell hozzá, de szerintem azért egy felső nyelvvizsga "illik", hogy legyen. Tanári végzettség nem kell, rengetegen tanítanak nyelvet úgy, hogy amúgy mással foglalkoznak, csak nagyon jól beszélnek angolul, németül, pl.
2012. jan. 25. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!