Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek az jó, hogy ha az...

Szerintetek az jó, hogy ha az öcsémmel leszek párban a felsőfokú nyelvvizsga szóbelin? (ECL)

Figyelt kérdés

Szóval szerintetek a vizsgáztató szemében az negatívum vagy pozitívum?

Kicsit ugyanazok a véleményünk a dolgokról, hisz ugyanabból a légkörből/háttérből jövünk. Félek így hamar kimerítjük a témákat, és nem tudunk majd mit mondani. Egyikünk se az a túl nagy dumás.

Nem tudom, ha együtt is megyünk gyakoroljunk e előtte. Nem akarom, hogy túl megrendezett legyen, mert az melátszik.

Emellett én jobban is tudom a nyelvet, mint ő.

Szerintetek mi legyen?

Ő 17 fiú én 18 éves lány.

2012. jan. 21. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

Én eleve nem mennék ilyen nyelvvizsgára, ahol az én értékelésem egy másik embertől is függ, mert itt nyilván valamilyen mértékben a vizsgapárodtól is függ, hogy te hogyan szerepelsz. Vagy ha valaki lényegesen jobban tudja a nyelvet, akkor ki tud szúrni úgy a másikkal, hogy be tudja bizonyítani, hogy a másik semmit sem tud. Nem lennék meglepődve, hogyha te átmennél, az öcséd pedig nem.

Én valamiért most úgy gondolom, hogy én megpróbálnék inkább cserélni, mert nyilván az a cél, hogy mindkettőtöknek sikerüljön, és amiket leírtál dolgokat (nem vagytok bőbeszédűek, illetve te jobban tudod a nyelvet), azok alapján akkor van rá nagyobb esély, ha külön vagytok.

2012. jan. 21. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!