Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyire nehéz egy felsőfokú...

Mennyire nehéz egy felsőfokú angol nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
17 évesen mennyi esélyem van rá? És hol érdemes vizsgázni?
2012. jan. 19. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy a korodtól függ:)
2012. jan. 19. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sikerült 18 évesen. A középfokúnál bizonyos szempontból könnyebb volt, ugyanis a felsőfokún értelmes témák vannak, amikről lehet beszélni, míg a középfokú nagyon mesterkélt.
2012. jan. 19. 22:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Előző, te hol vizsgáztál?
2012. jan. 19. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Ha megy az angol, akkor meg lehet csinálni, az egyetlen, ami problémát okozot nekem a képről beszélés; nem mert nem tudtam, hogy kifejezni angolul, hanem, mert konkrétan semmi nem jutott eszembe róluk.

//17 évesen tettem le

2012. jan. 19. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz, én is 17 évesen tettem le, TELC-et.
2012. jan. 20. 00:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

22:26

A "Rigó utcá"-ban, nem tudom, van-e még ilyen.

2012. jan. 20. 02:52
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
A rigó utca asszem az origó most már :)
2012. jan. 20. 12:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is 17 évesen voltam Euroexamen...elég nehéz volt, de sikerült :)
2012. jan. 20. 13:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint viszont, egyáltalán nem könnyű. Felsőfokún többnyire olyan témák vannak, amiket az ember még magyarul is alig tud elbeszélni, nemhogy angolul. Középfokún beszélhetsz magadról, a te véleményedről, DE felsőfokún CSAK általánosságban! 17 évesen - minden - esélyed megvan rá, hogy megszerezd, tulajdonképpen ez csak rajtad múlik, azon, hogy mit tudsz. Bár tudom ajánlani, hogy jól gondold meg, mert az ember nem nagyon teheti meg, hogy pénzt dobáljon ki az ablakon, úgyhogy szerintem csak akkor vágj bele, ha már tényleg jó eséllyel tudsz indulni. Valóban nem a korod az ami dönt a nyelvvizsga esélyeiről.

Az emberek többsége az Origo-t ajánlaná, én is.

2012. jan. 20. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 évesen csináltam a Euro-t, meglett, habár éppenhogy.

Nehéznek nehéz, de nem életkorfüggő, ha jól megy az angol, régóta tanulod, elég folyékony vagy, stb. akkor meglesz. Nézegess nyelvvizsgafeladatokat a neten, Google biztos kidob egy csomó mindent.

Én pont nem az Origót ajánlom, mivel magyar szervezésű vizsga, ebben a csodás rendszerben képesek meghúzni csak azért, hogy újra befizesd a vizsgadíjat. (Az írásbeli és a szóbeli pontozása elég szubjektív.) Inkább TELC-re menj, az elég könnyű (az Euro-n szerintem nehezebb feladattípusok vannak), és az Európai Unió összes országában elismert, ha esetleg később külföldön dolgoznál. :)

19/L

2012. jan. 23. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!