Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ti nem izgultok a holnapi...

Ti nem izgultok a holnapi nyelvvizsga miatt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Vasárnap lesz nyelvvizsga???

Egyébként én még decemberben voltam és nem hogy izgultam, de szó szerinte fostam :D főleg a szóbeli előtt... aztán pár hete láttam, hogy sikeres vizsgát tettem angolból felsőfokon :) szóval megérte kicsit izgulni :D

2012. jan. 21. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Te is holnap mész? Akkor TELCre? :)

Én nagyon félek...szóbelire megyek csak,mert novemberben már voltam írásbelin,ami elsőre sikerült.Tanulság abból: nem kellett volan annyira izgulnom :) túlparáztam a dolgot,mert mire odakerültem, h írni kell,vagyis satírozni,akkorra már megnyugodtam.

De a szóbeli az más.:S nagyon nagyon izgulok,h nem fogok tudni beszélni,pedig egyébként megyeget a dolog,ha koncentrálok.De ott nem hiszem h fogok tudni :S Listeningen valahogy átvergődöm,de a szóbelin...uramisten...

Jaa egyébként angolból megyek,nem tudom h te miből :/ :)

Majd lehet h leírom h h sikerült,hátha vkinek a hasznára válik :)

Sok sikert neked! :)

2012. jan. 21. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
nah megjöttem(2. hozzászóló). A magnós fogalmam sincs h hogy sikerült..a szóbeliről meg amit elképzeltem és ami valójában történt...ég és föld a különbség.Nem kellett volna izgulnom egyáltalán.Annyira kedvesek voltak a vizsgáztatók és segítőkészek,h komolyan elgondolkodtam azon h ez tényleg egy nyelvvizsga-e és nem csak egy sima beszélgetés egy teremben. Tény,hogyha nem izgulok ennyire,akkor jobban teljesítettem volna,dehát most voltam először,nem tudtam h mi vár rám. Összességében kellemes csalódás volt! Már csak a magnón múlik h meglesz-e én úgy gondolom.
2012. jan. 22. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!