Melyik a legkönnyebb francia középfokú nyelvvizsga?
Szia! Én BMEsen voltam, elsőre sikerült. Csak ajánlani tudom, hiszen saját magamból kiindulva el lehet érni azt a bizonyos 60 %ot (az enyém amúgy 78 lett).
Itthon háromféléből választhatsz egyébként: Alliance Francaise (másnéven DELF; ez a Francia Intézet nyelvvizsgája, a tanárom szerint ez elég nehéz), a másik a Rigó utca, azt hiszem, ehhez nem kell semmi megjegyzés... és még van a BME, amit szintén nem mondanak könnyűnek, de a 3 rosszból talán ez a legjobbik rossz. Nézz körül az oldalukon, van egy letölthető vizsgafeladatsor, és lehet tőlük rendelni is könyvet a felkészüléshez: [link]
Kedves 14:38-as hozzászóló, ha még olvasgatsz itt.
Te mikor jelentkeztél nyelvvizsgaelőkészítőre?
Mert én kb 2 hete, de nem jeleztek még vissza. Akkor lehet hogy nem is fog indulni? :(
Azért reménykedem, hátha. Fizetni még nem kellett.
Csak reménykedem hogy összejön a 8 ember.
Hát nincs. Sima tanfolyamukat próbáld meg esetleg, az is biztos hajaz a nyelvvizsgájukra. Bár ha konkrétan a feladatokat akarod gyakorolni.. Van még az Alacarte nyelviskola, arról se tudok sokat, de ha jól olvastam a honlapon, BME-s tanáraik vannak, vizsga előkészítőjük is van... Hátha BME-re készít, meg kell kérdezni.
Megkérdezhetem, hogy Bp-n jártál-e nyelvtanárhoz? Esetleg publikus is a személye? Mert azon is gondolkodtam, hogy magántanárhoz se lenne rossz menni, mert nekem a beszéddel van főként problémám. Csak hát nehéz rábökni egy ismeretlenre...
Szia, igen Pesten jártam, Argaz Évának hívják a hölgyet, jó fej és rugalmas. Most fog megjelenni az első könyve.
www.argazeva.hu a honlapja, ott sokat megtudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!