ECL szóbeli hogyan?
Most jött ki a decemberi ECL eredménye, és 80% lett az írásbelim eredménye így az írásbeli része megvan, viszont sajnos a "Hallás utáni értés" 50% a "Szóbeli kommunikáció" 48% (összesen 49%) lett, tehát a szóbeli sajna nem jött össze..
Ugye most akkor a szóbelit kell csak megismételnem a magnóval meg az orállal együtt, úgy tudom. Úgy tervezem, hogy a legközelebb esedékes februárira el is megyek. Sajnos azzal nem vagyok tisztában, hogy csak azt a két részt mennyibe kerül megismételni ECL-nél, én nem találtam erre vonatkozó konkrét infót sajnos, ha tudja vki légyszi írja le hogy akkor a szóbeli ismétlése mennyi az ECL-nél kösz :)) És még annyi, hogy akkor most külön el fogják küldeni a sikeres írásbeliért a bizonyítványt, és majd ha sikerül a szóbeli akkor megkapom azt is külön, vagy csak akkor állítják ki ha megvan a szóbeli is?
20L
Kösz a választ. :)
Amúgy nem lenne érdemesebb szerinted a szóbelit máshol csinálni, ahol könnyebb? Nem értem mire húzták így le, arról beszéltem amiről kellett (másik gyerek nem is arról beszélt a képesnél), beleóbégatnia se kellett az sztk szemüveges sziporkának.. Jó, mondjuk inkább így minthogy 59%-kal bukjak..
Nem tudom mi lehetett a baj:S
Én is ma tudtam meg az eredményt és nekem sikerült. Szerintem korrekt volt.
Nekem is lehúzták a szóbelit :S
Csak 1 %-on múlt, hogy meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!