Valaki le tudná fordítani és írni ezt a néhány mondatot nekem angolul IS és magyarra fordítva IS?
Ennek a számnak az elején hallani valami elektronikus robotsamplert (asszem fruity speechel alkották meg), magyarán pár mondatnyi "géphangot". Maga az angol szöveg (amit nem értek) és a magyar fordítás is életbevágóan fontos lenne. Kell angolul is és magyarul is! Aki hajlandó venni ezt a pár perc fáradságot annak hálás köszönet;-)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j50Zs..
Nem tudom, hogy kell-e még, de azért leírom. Egyébként a géphang szegény Stephen Hawkingot utánozza :)
"Aw, yeah! I'm about to drop some particle physics in the club. The LHC is super-duper fly, you know what I'm sayin'? Check it!"
Nem szó szerint fogom fordítani, de ezt akarja mondani a szöveg: Ah, yeah! Na most bedobom a részecskefizikát a köztudatba. Az LHC marha menő, ugye vágod miről beszélek? Nézd meg! Próbáltam valamennyire szlengben fordítani, mivel angolban is úgy íródott, de elég nehéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!