Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy álljak neki az indonéznak?

Hogy álljak neki az indonéznak?

Figyelt kérdés

Az angol mellé szeretném összeszedni ezt.(Láttam, h 250 millióan beszélik).És azért indonézia turisztikai szempontból egy megemlítendő ország.(Angliában szeretnék valami turisztikai pályára menni majd). És egy spanyol ismerősöm említette, h elivleg elég egyszerű. Hol kell nekiállni tanulni?(Vmi jó oldal stb). Ill. mennyi idő lehet belőle egy középfok?

Továbbá mindig is érdekeltek az ilyen "egzotikus nyelvek, de azért van józan lusta eszem is, hogy nem állok neki kínaiul meg japánul tanulni).

Mindenféle véleményre és tanácsra is nyitott vagyok.

2012. jan. 2. 10:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az egy nagy minusz :/ De még így is érdekel, és megköszönném, ha küldenél pár dolgot.Privi ment.
2012. jan. 4. 21:20
 12/12 Béluska2016 ***** válasza:
Látom, régi a bejegyzés. :( Ki hol tart? Megtanultátok az Indonéz nyelvet? Engem is érdekel, minden segítséget, ötletet köszönök!
2016. jún. 20. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!