Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Németet szeretnék tanulni....

Németet szeretnék tanulni. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Angolra járok már 8 éve de nem tudok valami sokat. Németet szeretnék tanulni a stílusom miatt is, meg jobban bejön, bár úgy tudom nehezebb. Jövőre megyek középsuliba és gondolom németet fogok tanulni, de az nem olyan. Ott nem is lehet megtanulni normálisan. Magántanárt nem ismerek. Az kellene? Vagy neten keresztül nem lehet vagy valami?

14L

2011. dec. 26. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. dec. 26. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:

hol laksz?

én elsősorban egy nyelvtanárt ajánlanék, így biztosabb a siker. netről előfordulhat,hogy nem érted a nyelvtani magyarázatokat,ill. rosszul tanulod be őket

2011. dec. 27. 12:20
 3/4 anonim válasza:
Szia!!! Én szívesen megtanítalak az alapokra ha szeretnéd így online, én 5éve tanulok németet!!! ha érdekel, írj privátot!!! 15L :D:D
2012. jan. 28. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 18 éves vagyok egy nyelvvizsgával nyugodtan írj privit
2012. jan. 29. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!