Hogy van ez angolul?

Figyelt kérdés
Utcán láttalak, mondom bejelöllek szimpatikusnak találtalak. Nem, nem az egyetemre járok, most Magyarországon élek itt is születtem csak voltam kint két hónapot. Imádom Seattle-t és Huski Nationt.

2011. dec. 24. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
I saw you on the street and I found you attractive so I thought I add you as a friend. No, I do not go to the university, I am currently living in Hungary, I was born here as well, I just spent 2 months abroad. I love Seattle and Huski Nation.
2011. dec. 24. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
i saw u in the sreet and u seems nice so i added you ( 1. mondat sztem ez így jobb)
2011. dec. 24. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
*on the street (bocs)
2011. dec. 24. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:

I saw you on the street,I found you attractive, so I told you I would add you. No, I don't go to the University, I currently live in Hungary where I was born. I was just abroad for 2 months. I love the Seattle and the Huski Nation.

Így a jó

2011. dec. 25. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Utána néztem mi az a 2 név, akkor így lesz jó:

I saw you on the street,I found you attractive, so I told you I would add you. No, I don't go to the university, I currently live in Hungary where I was born. I was just abroad for 2 months. I love Seattle and Huski Nation.

2011. dec. 25. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!