Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljak meg németül?

Hogyan tanuljak meg németül?

Figyelt kérdés
Folyamatos műszakba dolgozok 24-48-ba a munkahelyen is tudnék tanulni
2011. dec. 18. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, de a németben a névelők meg a szabályszerűségek borzasztó nehezek.Én otthon sem tudtam normálisan tanulni, meg suliban sem.El sem tudnám képzelni, h mennyire ment volna ha munkahelyen a zajba meg nyüsgésbe kellett volna:).
2011. dec. 18. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
A névelőkkel "nem kell foglalkozni". Tökéletesen emgértik a németek, ha hímneműzik z anyukát vagy nőneműzik az apukát. Az a lényeg hogy apa, meg anya stb. Ha még nem tanultál németet, akkor a szavakkal kéne kezdeni utána pedig a nyelvtannal. Van egy ún. Relaxa Német nyelvoktató program ami a hallást segíti. Magyarul is és németül is mondja. Azt ha hallgatod a műszakban azzal lehet fejlődni.
2011. dec. 18. 17:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Milyen könyvet tudnátok ajánlani ?
2011. dec. 20. 14:29
 4/4 anonim válasza:
Autodidakta módon nem lesz könnyű megtanulnod a nyelvet. A német nyelv csak az alapoknál nehéz, utána már ráérez az ember. Én ha jól emlékszem Ping-Pong könyvekből tanultam. Átfogó könyv. Viel Glück!
2012. jan. 4. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!