Van itt valaki, aki hallott pár napja arról, hogy el akarják törölni a nyelvvizsgát a diploma megszerzéséhez?
Köszönöm az infót, meg fogom nézni az indexen!
Érdekesnek tartom én is ezt a felvetést, viszont nagyon érdekelt vagyok benne! Idén sikeresen államvizsgáztam közgazdászként, nyelvvizsgám még nincs, így nem kaptam kézhez a diplomámat. Jelenleg itthon vagyok babát várok, és lehet csúnyán hangzik, de akkor nem "gyötröm" magam a nyelvvizsga miatt, ha el akarják törölni/ kegyelmet adni. Van ami most jobban lefoglal! Elítélendő ez?
Hát ez szerencsére csak tervezet, annak is nevetséges, tehát lehet hamarabb évül el a képesítésed, mint hogy ezt bevezetik. :D
Ha a tudás megvan, nem olyan nagy ügy letudni a vizsgát amúgy, mert még ha a diplomádat meg is kapod, munkavállalásnál hátrányban leszel mindenképp. De hát te tudod, a te döntésed, csak ezzel is számolj.
Elvileg az iskolákra lesz hagyva a döntés, ami azt jelenti, hogy gyakorlatban sehol nem lesz alkalmazva, már ahol az iskola ad a hírére. Max azok engedik majd meg maguknak, akik álláshirdetésekben már így is a köszönjük, nem kérjük kategóriás iskolák, az egyetemek tuti nem élnek vele, és szerintem a legtöbb főiskola sem fog.
Ebből úgy sem lesz semmit!
Hát ne gyötörd magad, minek is az, várd a sültgalambot.
Jó várakozást!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó! Nem a sült galambot várom, hanem a gyermekemet! Azért a kettő nem ugyanaz! Majd megcsinálom, ha lesz rá erőm és időm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!