Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van olyan tanárképző/óvónőképz...

Van olyan tanárképző/óvónőképző főiskola ahol a diploma megszerzéséhez elég az alapfokú nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 13:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
kizárt
2010. júl. 8. 13:10
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
sajnos van .... olyan is a színvonala, sőt pár éve még elég volt alap A vagy B is csak .... nagyon durva,. na de mit várunk, hát a tanráképző és óvónőképző főiskolák messze a leggyengébbek a felsőokt. intézmények között, sok helyre lasszóval fogják a diákokat, és ez annyira felháborító
2010. júl. 8. 13:39
 3/14 A kérdező kommentje:
És melyik ez ahová elég?:D
2010. júl. 8. 13:45
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Ha valaki már diplomát akar szerezni, akkor tegyen is le egy nyelvvizsgát és ne alapot már, azt kb. egy általános iskolás is megtudná csinálni!Szerintem azzal a képzettséggel nem sok mindenre fogsz menni, ahol elég az alap...elég vicces:D ha valaki nem képes letenni egy nyelvvizsgát(normálisat), az szerintem ne is menjen tovább tanulni!

Nem véletlen van a diploma nyelvvizsgához kötve!

2010. júl. 8. 13:48
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
A nyelvvizsgát nem az intézmény szabályozza, hanem kormányrendelet. Vagyis mindenhol ugyanaz kell.
2010. júl. 8. 13:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
ezért is van, hogy számosan nem kapják meg a diplomájukat, nyelvvizsga hiányában
2010. júl. 8. 14:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Azért azon vitatkozhatnánk, hogy egy általános iskolás képes -e letenni egy alapfokú nyelvvizsgát. Ahhoz, hogy én 17 évesen letettem a középfokú angolt igenis el kellett mennem tanfolyamra. A közoktatásban a nyelvtanítás szart se ér. Egyébként nem saját célból kérdeztem meg ezt az alapfokú nyelvvizsgát, hanem hallottam félfüllel hogy ilyen van. Köszönöm amúgy mindenkinek a válaszokat!=)
2010. júl. 8. 14:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, h egy 8-os pl, aki még külön tanárhoz is jár, alapot simán leteszi, középsuliban meg már b1 a szint azért.De szerintem jó így az egész, hogy nyelvvizsgához van kötve, ugyanis már elengedhetetlen majdnem minden munkahelyen.
2010. júl. 8. 14:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát én még azt se hiszem hogy az átlag 8. osztályos le tudná tenni:(
2010. júl. 8. 14:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Amióta bologna van a diplomához legyen az a legpurtibb óvónői is középfokú kell. Azoknak vna alapfokújúk akik még bologna előtt végeztek.
2010. júl. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!