Milyen nyelv (ek) en tanulsz/tudsz?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 14:00
11/23 anonim válasza:
Angolból bölcsésztanári diplomám, németből és spanyolból felsőfokúm van, olaszból most megyek középfokúzni, franciából ősszel, utána az oroszt tervezem megtanulni.
12/23 A kérdező kommentje:
én spanyolul és finnül szeretnék,habár a finnt feladtam....áhh =(
Most a svéddel próbálkozom.Angollal nincs gond :)
2009. máj. 14. 22:05
13/23 tade válasza:
Magyar es szlovak az anyanyelvem. Ertek csehul, van nemet erettsegim, 3 evig tanultam angolt, fel evig oroszul tanultam, de feladtam, most Olaszorszagban elek, es szinte anyanyelvi szinten beszelem a nyelvet.
14/23 anonim válasza:
tanultam 10 évet angolul, van belőle felsőfokúm és tanultam 2,5 évet spanyolul, abból csak középfokúm van
szeretnék még megtanulni oroszul és franciául és a spanyolt felsőfokon
15/23 anonim válasza:
angolból megvan a középfokú nyelvvizsgám, nyáron elmegyek németből felsőre. Ezenkívül tanulok svédül és hollandul.
16/23 anonim válasza:
Angol - 6 éve (ált. isk. - középisk.)
Német -1 éve (középisk.)
Orosz - 2 éve (magamtól)
Japán (orosz előtt tanultam, de nem igazán sikerült --> helyette orosz, majd késöbb, ha megvannak a nyelvvizsgám angolból, németből középfokú, meg talán oroszból egy alap, akkor visszatérek a japánhoz.) :)
Meg talán egyszer majd latint is.
:)
17/23 anonim válasza:
'Előző válaszoló'
Most 16 vagyok.
18/23 A kérdező kommentje:
akkor nagyon mázlista vagy :)
2009. máj. 15. 17:24
20/23 anonim válasza:
tanulok 6 éve angolt, egy éve olaszt.jelentős különbség van a kettő között. olasz nyelv sajnos flektáló, vagyis hajlító, ami annyit jelent, hogy nemben számban ragozni kell igéket, főneveket, stb...Angolban meg szinte gondolkodá nélkül lehet beszélni =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!