Érdemes-e nekiállni a kínai tanulásának?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap azt álmodtam h van egy qrva jó kínai csajom:D.És gondolkodtam rajta, hogy tényleg kéne egy kínai csaj...Viccet félretéve tényleg szívesen megtanulnék kínaiul.Meg néhány ismerősöm is mondta, hogy angol, német után ez az egyik leghasznosab csak nagyon nehéz...Kinek érdemes neki állni ennek?És milyen fősulikon tanítják?És a nönevdékek általában meddig jutnak?Nekem jó nyelvérzékem van.Eddig sosem fektettem túl sok energiát egy nyelvbe sem.De pl. szerintem elkezdenék majd fősulin tanulni lehet menne...Vélemények?V. haddjam a kínai csajt?:d2011. szept. 26. 16:29
11/11 anonim válasza:
ha "szereted" a kutyákat akkor tanulj kínait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!