"Tout ce que je sais est que" vagy "Tout ce que je sais, c'est que"? Melyik a helyes?
Szia! Egyetértek, a második a helyes!
www.civisnyelv.hu - A használható nyelvtudásért...
Mi lenne ha a tularazott nyelvtanfolyamodat nem itt hirdetned? Tudod ezt a kerdesek es a valaszok oldala, nem pedig hirdetofal.
Egyebkent valoban a masodik a helyes.
Köszönöm a kedvességedet!
Képzeld, azért hírdetem, mert ez a munkám. Egyébként nem túlárazott. 10 fős csoport valóban olcsóbb, de az tíz fős. Hidd el, értek hozzá, jópár helyen tanítottam már. Amúgy meg Neked nem mindegy, hogy hírdetem-e vagy nem?
Ha hirdetni szeretnel annak van egy rendes modja is es azert bizony fizetni kell mivel az az ugynevezett hirdetofelulet:
PL ---->
Azert zavar hogy itt hirdetsz mivel a hirdetesnek nem itt a helye. Ez olyan mintha a postaladamra ragasztanal cedulakat vagy a konyvtarban ahova jarok.
A kurzus 63k-ert igenis tularazott (az hogy mas is tularazza a kurzusat az nem jelenti azt hogy a te/ti kurzusod/kurzusaitok nincsenek tularazva). Lehet hogy ez magan velemeny, de kulfoldon (nem is egy orszagban ahol eltem) a kurzus ara nagyjabol a negyede es a fele kozott mozog mint amit ti kiirtatok (maximum 6 fovel nem neggyel de azon mar nem mulik). Mondjuk kulfoldon nem csinaltak nagy ipart a nyelvvizsgabol, tehat lehet hogy ez az oka. Na mindegy tovabbi jo zsakmanyolast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!