Hogyan kezdenétek (kezdtétek) el tanulni egy számotokra teljesen idegen nyelvet?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy tanár nélkül, szorgalomból hogy kell nekiállni megtanulni egy nyelvet?
Igen, tudom, ez nem úgy megy, hogy kitalálom és megtanulok egy nyelvet, de én komolyan gondolom!
Szóval, ti mit tennétek?
Előre is köszi! :)
2011. szept. 1. 15:23
11/13 A kérdező kommentje:
Persze! Bár mondjuk én azért át fogom nézni a nyelvtant, csak hogy tudjam pl. ha könyvet olvasok, mivel állok szemben! :D
2011. szept. 1. 16:07
12/13 anonim válasza:
Én is elolvastam róla mindent, azzal kezdtem, hogy végignéztem a három szintű tankönyvet kétszer: A1-A2; B1-B2; B2-C1. Így vannak beosztva, és elvileg felsőfokú nyelvvizsgáig visz.
Szóval megnéztem rendesen, csak nem megolgattam.
13/13 A kérdező kommentje:
Értem! :)
2011. szept. 1. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!