8-os angol tananyag? (többi lent)
Osztály szerint nehezen lehet beosztani tananyagokat.
Például én biológiából múlt évben azt tanultam, amit általában 11-dikben tanulnak.
Nos, nyelvnek még rosszabb ez a helyzetm hisz pl. vannak akik csak 9-dikben fogják kezdeni.
Ha elmondanád milyen könyved, az sokat segítene, bár szerintem (ha átlagos nyelvtankönyved van), akkor van nyelvtani összegzése/magyarázó része. AZT nézdd át.
nem tankönyvem van, hanem egy könyv amibe kb minden le van irva.. az a neve hogy az angol nyelv bibliája..
igen, lesz szintfelmérő, és tudás szerint osztanak csoportba.. elég jó suliba megyek, és nem akarok egy rossz csoportba menni.. :|
Na az pont nem az a "normal" tankönyv amire gondoltam...
Tehát akkor tipp-mixre:
Összes Present, Past Simple/Continuous, Simple Future, going to-s jövő, can, should, might, may, must/have to, have, Zero Conditional, First Conditional, Second Conditional, irreguláris igék múlt ideje és participejei (drive, drove, driven pl), relitve clauses (who, which, where, that, whom), comparative&superlative (itt is hangsúllyal a kivételeken, mint "far".
Ezek szerintem naggyából lefedi azt a nyelvtant, amit 8-dikig tanulhattatok (legalábbis a nagyobb tételeit). Hogy aztán ebből mit tanultál vagy mit nem, esetleg mit hagytam ki, ami számodra fontos lehet, azt én már nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!