Milyen nyelvet lenne érdemes még megtanulnom?
Figyelt kérdés
Angolból és németből középfokúm van, utóbbiból felsőfokút is tervezek. Építészmérnöknek készülök. Spanyolra vagy franciára gondoltam, melyik lehet hasznosabb számomra? Esetleg más nyelv?2011. aug. 27. 17:33
2/6 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mindkét nyelv hasznos és gyönyörű.
Én úgy csináltam, hogy először tanultam az angolt, abból felsőfokúm van, most spanyolt tanulok, készülök letenni a középfokút és ha letettem, elkezdem tanulni a franciát :) Az angol után sokkal könnyebb volt spanyolt tanulni és a francia is egy kicsit hasonlít rá :)
3/6 anonim válasza:
szerintem spanyol, sokkal könnyebb. persze ha Európában gondolkodsz, a francia is hasznos. de vitathatatlanul nehéz.
4/6 anonim válasza:
én azért vitatnám, hogy nehéz a francia :D
a spanyolt nem ismerem
5/6 anonim válasza:
ha van eszed hagyod a fenébe a spanyolt és a farnciát azzal ráérsz később molyolni és ráfekszel az oroszra
6/6 anonim válasza:
Én is az oroszt mondom... a "kizsákmányolható" területeken szláv nyelvet beszélnek, az orosz pedig kétségtelenül az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!