Ezzel a módszerrel egy nap alatt, mennyi kanjit tudnék megtanulni?
Egy sorminta leírása szerintem a megjegyzését nem segíti, csak az írását gyakorolod (de attól még elfelejted).
Ha csak naponta egy alkalommal írod le, akkor max. egyszerűbeket fogsz megtanulni a legtöbbet elfelejted.
Továbbá ez még abban is hibádzik, hogy ezzel szerintem csak 1 olvasatot tanulsz meg az általános kb. 3-ból, továbbá a jelentéseit se fogod tudni.
Az jó, hogy gyorsan megjegyzed, de gyorsan el is felejtheted főleg, ha már hasonló vagy sok hasonlót tudsz.
Szerintem ez egy ineffektív módszer, ráadásul (jelentés+olvasaot szempontjából) biztos nem megfelelő.
Amúgy ez embertől függ...Én ezt így nem ajánlom. Főleg, mert szerintem sormintát írni éléggé értelmetlen, mert ha a 3-dik után már fejből fog menni, mégha tök új kanji is, de ez nem azt jelenti, hogy tovább megmarad, ha 10-t írsz, 3 helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!