Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a Soft Corporate Offer és...

Mi a Soft Corporate Offer és a Full Corporate Offer?

Figyelt kérdés

Mi a hivatalos fordítása?

Mi a definíciója?

Sajnos nincs kézi szótáram, a [link] oldalon pedig csak maguk a betűszavak és a kifejezések találhatók, definíciók nem. Angolul is megfelel a definíció, google-el is kerestem, de nem jártam sikerrel. A Soft/Full Corporate Offer jelentése viszont hivatalos magyar fordításban érdekel!!! Köszi előre is!

2011. aug. 18. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:

előzetes céges ajánlat-soft

teljes körű céges ajánlat-full

2011. aug. 21. 21:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Esetleg definíciót tudnál hozzá írni? Ez így elég kevés. (Nagy vonalakban!) Mit tartalmaz? Hogyan nézhet ki? stb.
2011. aug. 21. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Definíció?

Nem definiálunk semmit, hanem a gyakorlatban használjuk.

Egy brit multi középvezetője

2011. aug. 22. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:

ha nem tudod elképzelni, hogyan is néznek ki és mit tartalmaznak, itt egy csomó példa a gyakorlatból:

[link]

2011. aug. 22. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:

kétlem, hogy rákerestél a google-n, mert tele van vele

azt kérted, hogy valaki írja le, hogy mi a hivatalosa fordítása, megtettem, mi az, hogy kevés?

ezt kérted...

...definiciókat, pedig a google keresés alapján a sajt szavaiddal is írhatsz

2011. aug. 22. 13:26
 6/9 A kérdező kommentje:

LOI: A written statement expressing the intention of the undersigned to enter into a formal agreement, especially a business arrangement or transaction.

Egy ehhez hasonlót miért nem lehet az SCO és az FCO esetében leírni nekem az okoskodás helyett?

2011. aug. 22. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:

nem okoskodtam, hanem a kérdésedre válaszoltam, te hálátlan kis mitugrász....

....diplomázni ne diplomázzak helyetted?

..lehet, hogy anyukád mindent megcsinál helyetted, de ez az oldal nem erről szól

a kérdésedre kimerítő választ kaptál

idézem a kérdésedet:

"A Soft/Full Corporate Offer jelentése viszont hivatalos magyar fordításban érdekel!!!"

megírtam a választ?igen

akkor ki az önállótlan Okoska törp?

azt írod a google-n nincs semmi, tele van vele, csak lusta vagy

...és akkor még azt oktatod ki aki segít, vegyél már vissza..

nem csodálom, hogy napokig senki nem válaszolt, rákeresett a google-ba látta, hogy ezer találat van és kamuzol, gondolták keresgess te..igazuk van

persze segítene ha beszélnél angolul..tanulj meg és utána arcoskodj

2011. aug. 22. 19:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Okokokok. Ez az oldal valóban tele van ilyen idiótákkal... Minek írsz, ha normálisan nem tudsz? Kimerítő választ adtál EGY kérdésre. Leírtad a definíciót? Nem. Akkor meg miről beszélünk? Hiába van 1000 példa SCO-ra, ha nekem a pontos definíció kell. Én nem akarom definiálni, mert nem lenne pontos, kontár dolgot pedig nem adnék ki a kezeim közül. És akkor nem okoskodsz? Vegyél már vissza TE egy kicsit...
2011. aug. 22. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Idegbeteg elkényesztetett kislány vagy akinek eddig mindent a lábai elé tettek és nem kellett semmit sem tennie és most fel van háborodva, hogy dolgoznia is kell.

Sajnálom, hogy egyáltalán szóba álltam veled...azt sem érdemled meg, hogy válaszra méltattalak.

de hogy ne csak off legyek, örülj neki egy akár egy kérdésedre is válaszoltam, még azt sem tudtad...szánalmas vagy

de gondoltam megnézem mit vetítesz, négy helyen találtam meg a pontos definicióját

három titka van:

-tudni kell keresni

-tudni kell angolul

-tudni kell tisztességesen viselkedni, hogy meg is kapd a segítséget

good bye forever, most már írogathatsz amit akarsz a kutyát nem érdekli

2011. aug. 22. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!