Szlavisztikán milyen szláv nyelvet érdemes választani orosz mellé?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 13:05
11/14 anonim válasza:
Idegenforgalomban nyelvszakkal nem mész semmire. Még a recepciósok is turizmus diplomával rendelkeznek mostanság, így komolyabb állásra szimpla nyelvi diplomával ne számíts (hacsak nincsenek jó kapcsolataid akik beraknak valahová).
Én tolmács, fordító, nyelvtanár vagyok, nyelvszakon végeztem. Igen változatos munkahelyeim voltak eddig. Ha kérdésed van, tedd fel bátran, hátha tudok segíteni.
12/14 A kérdező kommentje:
Ez nagyon személyes, de jól kerestél ezekkel az állásokkal , szóval meg lehet ezekből élni rendesen? illetve volt olyan időszak hogy nem kaptál a képesítésednek megfelelő munkát?
2011. aug. 17. 15:39
14/14 anonim válasza:
Lengyelt, csehet. Én ezek közül választanám valamelyiket.
És szerintem szlavisztikás diplomával könnyebb elhelyezkedni... Sok álláshirdetésben keresik azokat az emberek, akik beszélnek valamilyen szláv nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!